Jessöör, nyt olisi taas viikonloppulankaa tarjolla. Tää on vähän tällattin aikaisessa, mutta kun on niin täpinöissään siitä että on jo joulukuu, niin vähän mennään tälleen aikaseen.

Elikkä juu, neljän viikon päästä alkaakin olla vuosi jo loppumassa ja nyt onkin jo ensimmäinen adventtiviikonloppu. Eli kynttilää vaan roihuamaan ja odottamaan… tai jotain, riippuen siitä kuinka uskonnollinen henkilö sattuu olemaan.

Mutta tuotanoinni. Mites itse kullakin tämä joulukuun ensimmäinen viikonloppu tulee menemään? Onko suunnitelmia, projekteja, pyykinpesua tai jotain vastaavaa tai jotain ihan muuta? Vai ihan vaan puheenpartta näin viikonlopun kunniaksi? Kuten aina, tänne on hyvä pistää viikonlopputoivotuksia!

  • IsoKiero@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    3
    ·
    10 months ago

    Tämähän menee nyt ihan hämmentävän hyvin kerrankin. Volkkarin puhaltimesta oli etuvastus sökö, joten sitä joutuu ruuvaamaan vielä uudestaan kunhan saa osia, mutta ilman vastusta puhallin toimii kun nupin vääntää täysille, joten se on ihan käyttökelpoinen kiesi. Oman previan kontin luukun mekanismista oli yksi jousi poikki ja vipuja vähän sieltä ja täältä ruostunut jumiin, mutta puolentoistatunnin askartelulla jumissa olevat osat lähtivät liikkumaan ja jouset saatiin korvattua täysin erilaisilla ja eri paikkaan sijoitetuilla jousilla mikä oli verrattain helppoa kun lukkomekanismin sai käsiin pyöriteltäväksi ja selvisi miten se toimii.

    Vielä olisi velipojan autoon letkulämmittimen asennus niin monenkin viikonlopun autoremontit tulee hoidettua kertalaakista eikä toivonmukaan tarvitse edes aivan huomiseen päivään olla ruuvailemassa tallin puolella.