• letraset@feddit.dkOP
    link
    fedilink
    arrow-up
    0
    ·
    edit-2
    1 year ago

    Nu er jeg selv forholdsvis uerfaren som forælder på dette område, da mit barn endnu ikke er gammel nok til, at jeg behøver bekymre mig om skærmtid. Men jeg er meget overrasket over, at så mange mennesker savner anbefalinger på et specifikt antal timer pr. dag, for børn. Er vi virkelig så hjælpeløse at der ikke er noget der kan overlades til personlige afvejelser og ansvar?

    Eller er det for at kunne argumentere overfor sine unger, når man siger de ikke må se mere skærm i dag, at det er fordi “det siger myndighederne du ikke må”?

    • ragusa@feddit.dk
      link
      fedilink
      arrow-up
      1
      ·
      edit-2
      1 year ago

      Jeg ser ikke hvorfor man ikke ville være interesseret i anbefalinger. Det er vel målet at kunne lave en velinformeret beslutning, og det er vel de færreste, der har tilstrækkelig viden om børnepsykologi (og lign.), til at vide hvilket forbrug der er passende. Selv sundhedsstyrrelse siger jo, at de ikke ved det. Hvorfor skulle man ikke være interesseret i at få yderligere information?

      • bstix@feddit.dk
        link
        fedilink
        arrow-up
        1
        ·
        1 year ago

        Hvis ikke sundhedsstyrelsen ved nok om det, hvem kan så give anbefalingen? Altså, hvem kan man så stole på overhovedet at være i stand til at give en anbefaling? Jeg synes bestemt ikke at politikerne skal til at lave anbefalinger ud fra noget lommefilosofi.